1aadvent



Jag och Pelle firar första advent med Lussebullar och Pusselläggning!
Vi är så seriösa att vi till och med lyssnar på jullåtar! fast såklart med mitt stuk.

Ron Sexsmith - Maybe This Christmas
The Raveonettes - The Christmas Song


Wiii!

Idag har mitt Super Mario Wii kommit! :) Som jag väntat. Nu kommer jag sitta klistrad hela helgen. Jannie och Emma sitter just nu klistrade. Vi ska snart gå och käka middag på Världens Bar och efter det ska vi gå på bio! New Moon! :)

Medicin

ja det är väl något man skall ta när man inte mår bra. Jag mår bra men skulle nog ändå behöva lite... Jag är så jävla sjuk i huvudet! Jag fastnade på youtube. men det har väl alla gjort. Klipp efter klipp, man ser nya rubriker som man bara måste se, och så fortsätter det i en timme kanske två om man är riktigt fast. Detta hände som jag nämnde mig fast jag fastnade inte i sådana här roliga klipp som man sitter och flabbar åt. Nej jag fastnade i fullkomligt as-äckel-vidriga finnklipp! Finnklipp där man får se inzoomade gigantiska finnar som folk klämde. Varet bara stänker, och finnarna blev bara större och större. Tillslut var jag inne på cystor. Sådana här stora var/fett fyllda knölar som de tömde...Det ena klippet efter det andra, äckligare och äckligare blev det, men jag kunde inte sluta. Jag satt där och hyperventilerade och gav ifrån mig små skrik, så jäkla äckligt men jag kunde verkligen inte sluta, jag ville bara se värre och värre. De små rubrikerna Biggest pimple ever eller Ron's Cyst lockade in mig. Tänk om det här betyder att jag har någon konstig finnfetischism!

Känner ni er mot förmodan lockade av att kolla på några äckliga klipp är bra sökord; Pimple, Splatch, Spot, Zit, Cyst etc. Lägg gärna till; Large, Big, Huge, Enormous eller Gigantic för extra bra resultat.

Tack snälla Emma



Nu kan jag inte säga att jag inte har en vän som har barn längre! Meet min nya gosevän Carola! Carola och Amadeus kan jag mysa med hädanefter, snälla Emma vet att jag gillar hammarhajar!

Britt-Marie för faan.

Säkert gammal men för mig gör han comeback rakt in i hjärtat mitt...


Superduperbad

Idag är jag inte på humör, uppsatsen vill inte. Den vill men inte det som skall vara innehållet. Det vill absolut inte!


Va...

kan det va så att jag vet vad jag vill bli?
Coolt.
Inte hänt mig förut.
Jag har liksom inte hittat det men ändrat mig ens.

Klimax



FurtadoFurtadoFurtado


Nytt snart?

Rix och dyl förstör musik!

Jag är så jävla trött på Kings of Leon. Tack jäkla RIX FM ni får mig att tröttna på bra artister. Som Snow Patrol dem var bra tills Chasing Cars var med i Greys Anatomy då började Rix spela den hela hela tiden Så man tröttnade. Nelly Furtados låt All The Good Things spelade jag en hel del sen efter ett år blev den inne på Rix och den är nu förstörd för all framtid. Coldplay lika så, fast de tidigare låtarna är fortfarande rätt rix-fria som tur är. Rix bör hålla sig borta från bra musik. I'm Yours lyssnade vi massor på för tre kanske fyra år sedan men nu vill jag spy på den. Jag vill inte råka ut för att tröttna på mina favoriter. Som tur har jag så sjuk musiksmak att jag nog inte behöver oroa mig men så fort jag råkar tycka att någon låt som spelas på radio är bra, dröjer det inte länge för att jag ska hata den. Så Kings of Leon, nej tack! Ja han är snygg och ja låtarna är bra, men så jäkla trött jag är på dem. Klarar inte av att höra raden The Sex is on fiiiire en enda gång till...

Jag börjar förstå tantskräcken.

Så länge jag kan minnas har både mamma och mormor blivit upprörda när någon kallar dem för tant. Men jag har aldrig förstått hur farligt det kan va. Det spelar väl ingen roll om någon kallar en för tant. Men när jag idag, på jobbet, blivit kallad tant två gånger redan börjar det kännas. Ordet Tant är på något sätt så negativt laddat! För bara fem minuter sedan var en mamma och son inne och handlade av mig men när det var dags att gå ville sonen inte lämna ifrån sig mjukisgrodorna som är butikens. Då säger mormorn som precis kommit in hon med, Nej det är tantens. Jag fattade inte vad hon menade men sen vänder hon sig till mig och säger det är tantens grodor. Varpå mamman säger men du kan väl inte kalla henne för tant! Men mormorn säger varför inte, det gör väl inget. Mamman kontrar igen, men hon är ju ingen tant, så kan du ju inte säga. Men såklart vänder hon sig till pojken som håller i grodorna och säger ge dem till tanten nu, dem ska hon ha själv att leka med! Vilket hon upprepar ca. tre gånger. Och jag instämmer med ett leende att dem skall jag (tanten) leka med. Det kändes inte så kul att bli kallad för tant denna gång faktiskt. Fast tanter är ju rätt mulliga, så jag är rätt nöjd ändå! fast det är klart den riktiga tanten i dramat var inte så mullig.

Fredag

Och förbannat jävla tråkigt!
Tvn fungerar inte, internet är dösegt, så man kan inte kolla på webbtv, jag är helt plötsligt snorig som få, jobbar hela helgen, har uppsatsdepression och en karl som är iväg och spelar fotboll. Bra start på helgen. :) Ensam i mörkret med noll fantasi och inte lika lättroad som vanligt. Innan internet blev såhär segt hann jag få en ny favorit, han heter Bobby, jepp det är han med knäppa mamman jag talar om. Han är fasen sympatisk! Jobbigt att ha kommit så långt i utvecklingen med en mamma som är lite segare, eller vad man nu skall kalla det. Trodde inte det men han verkar ju faktiskt vara en riktig drömman. Och den där Tim, inte min stil men charmig som få. Även han verkar ju riktigt trevlig. Bra karlar dem har fått tag på tycker jag!

RSS 2.0