En Moggis uppdaterar

Jag har färgat håret, till vissas förskräckelse men till min förtjusning! Behövde nytt till hösten.
Jag vågade rött igen.


Det blev en mer diskretare höstig orangeröd med lite av mina egna blonda slingor. Jag ville egentligen ha skrik orange med ljusa slingor men det hade nog blivit lite väl kanske. Just eftersom jag råkade berätta mina planer för Pelle och han såg inte så förtjust ut kan jag säga! Rynkad näsa är aldrig bra! haha  Jag lyssnade inte, som vanligt. Kul med förändring tycker jag i alla fall. Känner att håret blir så bra med den nya kollektionen på jobbet också! I höst ska vi bära alla de nya färgerna när vi jobbar och det är mycket Petrol, grönblått alltså! Därför har jag idag dragit på mig en blå eyeliner!


Ta daa!

Sota sota sota

Todays look! Kilar till jobbet nu. Hoppas på att varorna har kommit med alla nya höstfärger :) Nytt behövs!




Till Jobbet!

Jag är snart på väg till jobbet! Mitt lilla kräk ligger och sover i soffan. Han är så söt. Idag har han gjort allt möjligt, hängt i gardinerna bland annat. Han får lite ryck ibland! I don't blame him! Jag tycker det är lite jobbigt för jag ska snart lämna honom ensam. Och det är första gången han kommer att vara ensam.




Iphone v/s Pelles kamera (Jo storlek spelar roll)


Jag har passat på att sminka mig lite i mörka höstfärger. Med lite påfågel influens! Tror kickoffen gjorde susen! Ska visa lite bilder därifrån någon dag!
Svejs!

sVAGV-vvvvVG UUUUU UUUU UU

DS XNKUOL,.2++++ .V5555555555555555555D2 2HBNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
0PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
+NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
00o978ikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigbbbbbbbbbbbbggb                   gbb 6666666600
lkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk-..,
/Svantes första inlägg
Det är omöjligt att skriva när han är med, allt är väldigt mystiskt nämligen!!

RSS 2.0