Dags för ärlighet.

Jag önskar att min blogg inte var så plottrig, jag önskar att jag inte framstod så schizofren.

Smink!

Idag känner jag mig lite somrig, trots vädret! Mitt linne från H&M som jag köpt via tradera damp ned i brevlådan nyss. Himla nöjd! :) Jag ska snart iväg och jobba på Make up Store och tänkte visa hur jag ser ut idag.

Idag kör jag lätt, inte alls mycket. Vill man ha en lätt make men ändå ha ett inslag av något roligt kan jag som eyeliner-fantast rekomendera detta:
En grönmetalic-eyeliner som man blandar till med Mixing liquid och valfritt Eyedust! Himla tjusigt.
Med vit eyeliner inuti ögat blir resultatet lite mer futuristisk och för att förstärka det har jag även lagt en svart eyeliner under ögat. Den svarta har jag dragit snett nedåt. Visst öppnar det upp ögat och gör att det ser större ut!? Om man vill ha svart eyeliner under ögat utan att ögat ser mindre ut, så är detta ett bra knep! Mörk eyeliner under ögat gör annars lätt att ögat ser mindre ut, eftersom mörkt förminskar och ljust förstorar!
Mina tips för dagen! :)

20 Juli

Idag (inatt) hade jag världens sämsta dröm! Jag var så förbannad när jag vaknade. Jag drömde att jag hade två prickar i registret. Jäkla skitpoliser i min dröm! Jag drömde att jag och min vän Matilda var ute och rände som på den gamla goa tiden. Nog för att vi gjort en del konstiga saker i våra dagar men inte något som skulle blanda in polisen iaf. Det jag drömde var så verkligt för en stund att jag seriöst var jättebekymrad när jag vaknade. Enda tills jag kom på att det var en dröm. Då blev jag überlycklig! För fy.. inte för att jag vet hur mycket det egentligen skulle ställa till med två prickar i registret men i drömmen skulle jag iaf få sparken och mitt hyreskontrakt var bara att kasta i sopporna. Sen att det var helt oförtjänat också! I drömmen var det verkligen jag och alla kriminella som hade två prickar.

 

Jag drömde att jag skulle kissa på en bro men för att det stod en ölburk bredvid mig blev det olaga kissning på bro. Och burken var inte ens min, det syntes att den legat där ett tag, det var till och med mossa på den! Den jäkla polisen utnyttjade sin makt och satte dit mig! Fruktansvärd känsla av att inte kunna göra någonting åt saken...

 

 

(haha inser hur töntigt detta låter nu)

 

Men morgonen blev bättre för idag är nämligen min födelsedag! Pelle jobbar och jag är ledig. Jag gick upp med Pelle för jag har en del att pyssla med idag. Jag ska städa och plocka undan lite tills ikväll när familjen kommer. Och det viktigaste - jag ska baka tårta! Pelle överraskade mig med världens finaste present! En spa-dag på Grand Hotell!!! Många kanske inte vet det men han är bäst...



Bra helg!

I'm in the corner, watching you kiss her

I'm right over here, why can't you see me

I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home

I keep dancin' on my own

Inte för att texten på något sätt relaterar till mitt liv, inte för att jag på något sätt känner igen mig, Mitt liv är väldigt annorlunda, iaf min kärlekssituation. Utan mer för att den finns där och är så jävla bra. Jag relaterar till den- Eller jag är den. För en stund- När jag hör den blir jag bra.
På däcket, kanske i min (ursäkta) fylla känner jag att den talar till mig. Jag och alla andra blir überlyckliga, gungar lite mer naturligt än innan. sjunger med och känner att man menar dansen lite mer än vanligt- Lite stolt blir man också, inte alls den stolthet man känt innan när man gungat till fear no darkness med timo uppe vid munken- En helt annan. Hon är svensk! Robyn är svensk och inte bara dancing on my own utan alla hennes nya är helt amazing!
om jag fick välja en låt som skulle gå på repeat i huvudet skulle det bli denna. Idag och inatt har jag nog inget val men det skulle inte göra mig illa om det fortsatte hela sommaren...

RSS 2.0