Tisdagen som inte är som alla andra tisdagar!

Idag händer mycket, min kära Emma flyttar. Vi är inte längre sambosar. Jag har en ny sambo, han luktar mer man än vad Emma gör. Hennes sambo kommer också lukta så. Sjukt! Vi får sniffa på varandra så mycket vi kan när vi träffas helt enkelt.

Min TBGE-kollega är för snorig för att vara i skolan. Tur i oturen för då hinner jag flyttstäda färdigt på DK. Så det är min nästa uppgift, att städa och tömma ur det sista. För jag har besiktning tidigt imorgon.

Sen ska jag köpa en blomma och sätta i en vas, till Pelle för att han är så bra! Det är så bra med blommor, dom är fina och det är en fin gest att ge bort. Men när kvinnor köper blommor är det egentligen helt egoistiskt för det är vi själva som vill ha dem.

Sen åker jag till Nyköping, för mitt älskade brunöga Karin kommer äntligen hem! Hon har varit på vift enda sedan jag började plugga, alltså snart tre år sedan (ok två!) Hem från Kanada till Nyköping. Vi ska käka på Rhodos och bara mysa! Men innan det skall jag till Tuldis och snacka skit, det har inte blivit så mycket av det nämligen.

Jag kommer alltså ha en fullspäckad dag, en jäkligt bra sådan!


Vi ringer till Kanada och önskar Kakan ett gott nytt 2009!!


Sist vi sågs, på Fik@!


Japp vi är Moggisar!


Sommaren 2008


Birgers, najs, Hösten 2007, Nya x-idern, jag köpte två och vi var så nöjda. Dom tog nämligen slut!

Lookalike

Lika som bär; Hon och Jag, Jag och Hon.
(Det är säkert fulvin i hennes söta mugg också)


Miloveher --> ilovemi
naaaj det gör jag inte...

Nyp mig...

Du är en saga för god för att vara sann

Det är en saga i sig att vi funnit varann

Vi kunde lika gärna aldrig någonsin mötts

Eller var vårt möte redan bestämd långt innan vi fötts


Guccis!



Varför är det så jäkla förbaskat gott!?


Some days I wish I was your pillow




Snart går flytten! (och jag har absolut beslutångest) Kuddar är något som jag blir knäpp av! Jag vill ha färgglada, gärna med grafiska mönster men det tycker jag inte att jag hittar. Inte några som jag verkligen vill ha. Jag vill ha sånna här kuliga med massa färger och mönster hej vilt. Men här är iaf några godbitar som jag hittat och gärna skulle pryda min soffa med. Min ljudbeigegråa soffa vill ju piffas till. Och eftersom jag har tagit upp mitt tedrickade och inte hittar min gamla tesil skulle jag vilja ha en sådan liten jordgubbstesil. Tror teet blir ännu godare om jag har en sådan. Shephards-tofflorna jag provade idag på Nilson skulle också sitta fint nu när det börjar bli lite kallare på golvet.


Du och jag Plutten.

 Det här är min karl;








Han är söt, rolig, störd och snäll! Vi har varit tillsammans i 6 månader idag!


Norrköping!

Hitta den vita ankan, som låg och sov!

Det är gröönt och fint!


























 



Här kan man mysäta våfflor när man går runt strömmen!

Idag var det så vackert när jag gick runt strömmen! Så grönt och fint, men snart börjar träden bli gula och röda. Det kommer bli fint det med men visst är det vackert med solen som strålar mot de gröna löven. Vattnet var alldeles glasklart. Det är så fint när det speglar sig! På vägen hittade jag den vita albino ankan som låg och sov. Han är cool tycker jag. Han är lite av en kändisanka här!


Ny dag. ny vecka!

Jag sitter och har det helt otroligt tråkigt.. Jag har spelat super mario 3 på internet och fastnat på värld 3, men nu ska jag gå ut en sväng det är ju faktiskt fint väder. Tänkte gå en sväng, kanske ska ta med mig kameran och fota lite! Nu kommer Emma hem, man hör när hon kollar sitt postfack. Hon har varit och tränat.. Hon är duktig, jag har ingen lust, hur får man tillbaka lusten?

Sen ska jag laga mat, tänkte ge mig på något nytt Köttfärsbiffar med Blomkålsmos! Mumma. eller ja vi får se..

if i could change something in this life...

AaaaaaAaaaaaAaaaaaaAaaaa.....
Idag var jag och såg Broder Daniel Forever på Harleikinen. Den var vacker, väldigt konstnärlig och poetisk. Väldigt uppstyrd dock! :) Jag kan ändå inte hjälpa att påverkas och den är gripande på många sätt. Långa prator men ändå sägs inte mycket men om man tänker efter sägs mycket mer. Just så där svårt, tråkigt, trist, snyggt, mystiskt och helt fantastiskt! Men hur länge ska dom vara så jäkla hemliga.. När ska vi få läsa eller höra i minsta detalj? Det har blivit en grejj, Sveriges hemligaste band. Javisst är dem det. Jag vill bara höra alla hemligheter, sanningen bakom detta kaosartade band. Jag vill höra allt snusk!


RSS 2.0