Mjauuu


Det lilla tabberaset

Feeest erkänner sig KSM-eleverna skyldiga till den 4:e juni @ Gamla bankkyrkan, Drottningatan 8. Gör det du också! Kom dit vettja vi sparar dig en ballong!


Klart vi klarar av en helkväll med goda gubbar och kuliga saker. De kuliga sakerna är som mest hemliga..

Besök: http://www.detlillatabberaset.com/


Sååå sött!

Jag är fast i The O.C igen... och i all underbar musik! Imogen Heap - Goodnight and go. Jag får riktigt härliga flashbacks. Jag hade alla låtar i min lilla mp3-spelare. Den rymmde 24 st låtar. Det var tider det!


Jag = Tönt!

Jag har gjort det där som man ska när man snart är färdig med skolan och ska ut i arbetslivet. Skickat efter visitkort. Jag har redan gjort en sån vuxen sak förut, när jag utbildade mig till makeupartist. Usch dem tappade jag bort ganska så snabbt. Hoppas att jag inte gör det med dessa! Kanske har jag blivit lite klokare? Fick ett ryck och gjorde egen design. Det känns som om alla beställer från vistaprint och alla fina där är jättefina men jag ville ha några som ingen annan hade. Pinsam som jag är la jag till ett "foto" eller snarare bild på mig själv. Men som försvar kan jag säga att vi pratade om det på praktiken och det verkar vara bra att ha någon bild av sig på ett sådant kort eftersom man ofta glömmer namn men inte ansikten. Usch jag ångrade det i samma sekund jag skickat iväg beställningen men nu är det försent ändå. Tycker att det är lits smått pinsamt det här med bilder/foton. Alltid när man ska publicera något tar man ju en bild som man ändå tycker är okej men risken finns att det uppfattas skrytit. Eller jag vet inte hur jag ska beskriva det men det ser ju ut som man "tror sig" eller tycker att man är snygg eller något. Som tur är är jag vindögd eller skelögd på min bild så jag hoppas inte att den uppfattas så. Jag vill mest bli ihågkommen och hoppas att de känner igen mig utan all fotoshop, vilket inte alls är säkert. Men jag ville ju inte ha en helt utstickade bild med starka färger som förstör layouten. Shit det här måste blivit det mest ytliga inlägget jag någonsin skrivit (förhoppningsvis kommer att skriva) Usch nu går jag och lägger mig och kollar på O.C istället.

 This is it:



En bikt som ni ändå blundar åt...

Kan jag få säga att jag mår piss utan att någon klandrar mig? För vad ni inte vet är vad min ensamhet säger mig...

Den äckliga lilla larven är tillbaka. Min panik och min dystra verklighet håller mig kvar på en plats, där jag inte vill vara, vad ska jag göra? Jag känner ingen som kan spelet bättre än jag. Mitt smile är så påklistrat att det nötts in... undrar om jag ler när jag sover?

Fame!

Idag eller ikväll har jag och flickorna varit på Fame-musikal. Så duktiga var De Geer-eleverna! Kul med musikal också... det är inte ofta man går och ser på det. Mysigt tycker jag! Innan så drack vi lite rosé hemma hos mig. Jag har nog kommit på en sak som jag borde kommit på långt tidigare. Att rosé är vinet för mig. Hatar ju vitt vin men gillar rött om det är lätt. Så en blandning är perfekt, som rosé! ta daa...

Gillar inte min näsa just nu, den är dum, mitt huvud också. Egentligen på grund av många saker. Men just i detta nu tänker jag på den förbaskade lurande förkyldningen. Jäkla skit, jag som inte alls brukade vara sjuk, nu tycker jag att jag är det för jämnan. Kan bero på att jag flyttat ihop med en karl som drar hem massor av äckliga bakterier som min kvinnokropp inte är van vid. Eller/Och så äter sjuklingen Pelle hur mycket snor som helst varje dag och jag antar att jag får i mig några partiklar genom mun mot mun-metoden... ta daaa!

Tänk att jag visste vad som var hett redan för ca två år sen. En riktig trendsättare är vad jag är (Vaa?) ta daa..

 

BTW Snälla anställ mig! Jag är absolut lika smart som jag ser ut på bilden. Kanske ska bli den nya CV-bilden. Ja för att visa att man är uppdaterad och hänger med...

RSS 2.0