I'm done trying.. Eejapp!

Can you meet me half way... Right at the boarderline
That's where i'm gonna wait, for you
I'll be lookin out, night n'day
Took my heart to the limit, and this is where i'll stay

I can't go any further then this
I want you so bad it's my only wish



Bland känner man bara för att sjunka genom jorden.. jag har inte känt så på länge, jag har varit helt igenom lycklig. Kan inte fatta att min tur är inne, att känna mig fruktansvärt värdelös. Jag är fasen en apelsiiin! Känns som om jag serverats som juice imorse. Min saft är helt slut…

Ibland betyder allt inget men ibland betyder inget allt men vad gör man när man tappat känseln? eftersom jag alltid tror att jag gör så mycket men antagligen inte gör det kan väl någon rädda mig och möta mig på vägen, orkar inte gå själv.

Tur att min Pelle rycker upp mig i tider som dessa. Men det är svårt att hjälpa någon som inte vet vad den vill ha hjälp med. Hans sätt är att spöa mig i bowling. Väldigt uppskattat, se där! Fick känna på riktig smärta istället för imaginär. Tackar för att få fötterna tillbaka på jorden igen.


Sunday bloody söndag!

Idag vaknade jag och Pelle med hungriga ögon, nej magar, och bestämde oss för att ge café och våffelmakeriet ett besök. Första besök. Det är konstigt hur länge jag lyckats hålla mig borta från det stället, vi bor ju grannar nu också. Man kan verkligen få allt där inne. Man kan välja på hur många olika syltar (konstig ändelse) som helst! Och sen kan man toppa med hur många olika glassmaker som helst. Sen finns det ju självklart sådana här lyxvarianter också, med frukter, kolasås, chokladsås, vaniljkräm, olika sorters fruktmousse mm. Men trots att våfflor med sylt och grädde är det absolut godaste jag vet i söttis väg var jag bestämd, jag tog en matvåffla. Jag har ätit det förut på det mysiga caféet längs strömmen, då tog jag en med skagenröra och det var ju mumsigt men denna alltså; Våffla med avokadoröra och heta räkorcocktail! Inte att leka med kan jag säga.

Men såklart så tog Pelle den jäkeln Dubbelvåffla med jordgubbssylt och ett berg med grädde! Det spelade ingen roll hur jäkla god min matiga våffla var, hans var som en jäkla direkt väg till det underbara våffelriket! Jag åt upp min och sen fick jag massor av honom också så allt blev så bra så! :)

 

Just nu lyssnar jag på Johnossi - What's the point :) och lagar mat till veckan!


V is for victory



varför måste jag bota mina sorger med habegär? mina habegär känns lite som ett destruktivt beteende. jag som inte beter mig destruktivt. attans!

helg iohoo!

Jag har fasen gått och blivit sjuk igen! Fast vet inte om man säger igen när snoret rinner i intervaller. Jag är så trött på min näsa att jag gärna skulle hugga av den. Himla skönt med helg va, jag ska ligga parkerad/strandad i soffan hela kvällen för att imorgonbitti gå upp till jobbet. Livet är hårt nu.

När alla andra svenskar ikväll käkar Tacos ska jag käka en udda kombination av kycklingkebab-bitar och quornbitar m. ris och någon ihopslängt sås. Inte alls nöjd. Men jag bakade bröd igår som blev så jäklans gott så jag äter nog några mackor också! :)

Kolla in POSTUMs grymma video från visningen. Väldigt snygg! Men återigen syns inte sminket så bra men jag kanske borde inse att klädkollektionen faktiskt står i fokus ;)

 

POSTUM from Eternit World on Vimeo.


Första bilderna!

Nu har jag sett de första bilderna från visningen! Jag ska få bilder av en fotograf också som var på plats och fotade. Är väldigt spänd på att se dem för dehär är inte bra upplösnings-sett :) Men en sneakpeak till er:







Oh Yes!

Äntligen är mitt favoritprogram tillbaka... Outsiders. Jag älskar att kolla på dokumentärer om konstiga saker och knäppgökar. Det är så jäkla fantastiskt coolt.. och läskigt! Jag har precis kollat färdigt på det första programmet i programserien och det handlade om rädsla för fett. Väldigt underhållande!

Ikväll har Jag och Pelle gjort hemmagjord kycklingkebab i pitabröd till middag. Mums! Nu ska jag springa ned med soppor för jag och p är löjligt dåliga på att tömma dem! Jag är så jäkla sugen på sommar och parkhäng! Det skall bli detta års sommarlöfte - oliiidligt mycket parkhäng. Gosfilt, solbrillor och en engångsgrill med halloumi och majskolvar på. Lite musik eller kanske en livs levande Marcus Wahlström spelandes på gura mitt på min filt. Älskar hans röst och hans musiksmak, vi är så lika där! Och vin, rött vin... Calle får ta med vattenpipan också! 

I helgen var jag sjuk. Ändå lyckades jag agera make up artist för POSTUMs klädkollektion Stormavdelningen. Det blev.., ja jag är inte helt nöjd men jag är så jäkla petig och måste nog inse att det blev skitbra. Känns nog bättre då :)

Efter det släpade jag mig och min fläta till Mange på inflyttningsfest och sen blev det årets kanske största fest Vinterkravall-N. Som ett äckligt snormonster festade jag natten ut.. typ nykter som en tickande svettbomb. Men jag ville så gärna träffa Marcus som var här för helgen, men tyvärr slocknade jag lite tidigare än vanligt och gick hem efter att inte riktigt fått hänga med honom på riktigt, så att det känns.

Idag var första dagen på min andra vecka på Crearum också, Jag pillar hemsida! :)

Mitt andra sommarlöfte; Ska börja måla

med fingrarna. till hösten/vintern ska ni få en surprice! kanske.. Nu skall jag hjälpa min älskling att diska, du kan gott och väl gå in och lyssna på Marcus tribute till Turbonegro på spotify så att ni vet vad jag pratar om --> Mirc

/Natty

RSS 2.0